Vzor životopisu Konzultant

Příklad prověřeného životopisu, který vám získá vaši příští práci v roce 2024. Tento příklad životopisu Konzultant můžete upravit a vytvořit si vlastní životopis za pár minut. Stačí vyplnit podrobnosti, nový životopis si pak stáhnout a začít rozesílat přihlášky ještě dnes!
Upravit tento životopis

Jak napsat resumé pro pozici konzultanta

Resumé konzultanta by mělo zdůrazňovat schopnost uchazeče pomáhat klientům s dosahováním jejich cílů skrze efektivní strategie a konzultantem vytvořené akční plány. Vaše resumé by se mělo soustředit na vedoucí pozice a zdůrazňovat plánovací schopnosti a úspěchy. Uveďte momenty ve vaší kariéře, na které jste nejpyšnější, a vytvořte působivou sekci Dovednosti, která bude výkladní skříní vašich nejlepších dovedností. Konzultanti by měli mít skvělé interpersonální komunikační dovednosti a další řadu dovedností úzce souvisejících s pozicí, o kterou se ucházejí. Pomocí jednoho z osvědčených resumé od CVapp.cz můžete vytvořit působivé resumé pro pozici konzultanta.

Příklad souhrnu profilu

Zdůrazněte zde své největší úspěchy a přednosti. Nezapomeňte použít co nejvíce působivých akčních sloves. Skvělý konzultant je organizovaný a zvládá pracovat pod tlakem. Zdůrazněte zde své úspěchy a přednosti, na které jste nejpyšnější.

Příklad

Zkušený a pracovitý konzultant s více než 10 lety zkušeností s pomocí klientům dosahovat obchodních cílů a překračovat je. Prokazatelné znalosti v oblasti vedení firemních provozů, řízení, strategie a ziskovosti. Zkušenosti v marketingu, reklamě a budování značky. Zdatný v řešení komplexních problémů a výzev, poradenství klientům vedoucí k lepším výkonům.

Příklad historie předchozích zaměstnání

Zde uveďte pracovní zkušenosti. Zaměřte se na nejrelevantnější a nejpůsobivější pozice a úspěchy. Nezapomeňte použít silná akční slovesa a zmínit konkrétní pracovní pozice. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Poskytování optimálního vedení a obchodního plánování pro klienty na základě odborných znalostí o odvětví a předpovědi tržních trendů.
  • Stanovení konkrétních finančních cílů a strategií jejich dosažení.
  • Vytyčení problémových oblastí a stanovení reálných řešení.
  • Doporučení nejlepších vhodných postupů.
  • Příprava podrobných zpráv, návrhů a doporučení.
  • Marketingové iniciativy s pokročilým obsahem vedoucí ke znatelným úspěchům.

Příklad sekce Vzdělání

Uveďte všechny diplomy a certifikáty. Určitě nezapomeňte uvést případná vyznamenání. Pokud máte vyšší než bakalářské vzdělání, můžete informace o středoškolském vzdělání vynechat. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • srpen 2003 – květen 2007 VŠE Praha
  • září 1999 – květen 2003  Gymnázium Beroun Beroun

Příklad sekce Dovednosti

Špičkové resumé pro konzultanta, jako je toto, by mělo zahrnovat řadu působivých dovedností, které zaměstnavatel od uchazeče očekává. Nezapomeňte si zkontrolovat popis pracovní pozice, o kterou se ucházíte, a uvést ve svém resumé všechny relevantní dovednosti. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Odborné znalosti v oblasti obchodní výkonnosti
  • Obchodní strategie
  • Řešení problémů
  • Analytické myšlení

Co dělá konzultant?

Konzultanti jsou lidé, kteří pracují s klienty na dosažení a překonání cílů. Pomáhají stanovit strategie a plánovat zlepšení a kroky k vyřešení problémů a dosažení růstu a úspěchu. Využívají svých odborných znalostí a dovedností k navržení lepších obchodních modelů a poskytování příslušného poradenství klientům. Konzultant může své rady poskytovat jedné osobě, několika lidem nebo celým oddělením společnosti. Sdílejí techniky a tipy ohledně toho, jak zlepšit spokojenost zaměstnanců a klientů. Aby mohl být konzultant považován za dobrého, měl by zdůraznit své znalosti odvětví a znalost strategií, plánování a řešení problémů za účelem dosažení většího růstu společnosti. Přečtěte si více informací o tom, jak napsat působivé resumé pro pozici konzultanta.

Napište životopis během 15 minut
Použijte profesionální a vyzkoušené šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, která zaměstnavatelé očekávají.
Napsat životopis