Vzor životopisu Kadeřnice

Příklad prověřeného životopisu, který vám získá vaši příští práci v roce 2024. Tento příklad životopisu Kadeřnice můžete upravit a vytvořit si vlastní životopis za pár minut. Stačí vyplnit podrobnosti, nový životopis si pak stáhnout a začít rozesílat přihlášky ještě dnes!
Upravit tento životopis

Jak napsat životopis kadeřníka(-ice)

Úspěšný životopis kadeřníka(-ice) by měl reflektovat schopnost kandidáta vytvářet účesy a efektivně provádět postupy související s ošetřením vlasů zákazníka. V horní části životopisu by měl být profilový oddíl, který působivě prezentuje vaše kadeřnické dovednosti a schopnosti. Oddíl pracovní historie by měl mít obrácenou chronologii a klást důraz na pozice související s kadeřnickým oborem. Nemusíte uvádět dřívější pozice, které nesouvisejí s kadeřnickým oborem, zejména pokud z nich nevyplývají přenositelné schopnosti. Nezapomeňte uvést oddíl schopností prezentující kombinaci měkkých a tvrdých dovedností potřebných pro úspěšnou práci kadeřníka(-ice). Vždy je vhodné si znovu přečíst popisy pracovních pozic, o které se ucházíte, a inspirovat se tak k uvedení odpovídajících schopností. Klíčový význam má také uvedení referencí osob ochotných a schopných poskytnout vynikající doporučení vaší osoby a práce. Inspirace některým z prakticky ověřených životopisů Resume.io a osvojení si těchto užitečných doporučení při tvorbě vlastního životopisu vám pomůže získat pozici kadeřníka(-ice), kterou hledáte.

Příklad shrnutí profilu

Zde vyzdvihněte své nejvýraznější dovednosti, schopnosti a úspěchy. Tato část by měla sloužit jako stručné, ale přesvědčivé shrnutí hodnoty, kterou kadeřník(-ice) přinášíte. Viz příklad obsahu níže

Příklad

Zkušený kadeřník s více než šesti lety zkušeností se stříháním a stylingem vlasů. Zběhlý v práci v klienty pro dosažení požadovaného vzhledu a vlastností vlasů. Orientace na výsledky a schopnost pracovat při vysoké frekvenci zákazníků a v dynamickém prostředí. Zájem o sledování aktuálních trendů v oblasti produktů péče o vlasy a nabídky moderních postupů a technologií. Odhodlání poskytovat klientům co nejpříjemnější stylingový zážitek.

Příklad historie zaměstnání

Uveďte všechny významné pozice a dále pozice, které skýtají přenositelné povinnosti a/nebo dovednosti nezbytné pro pozici kadeřníka(-ice) Nezapomeňte používat působivá dynamická slovesa a uvést úspěchy specifické pro danou pozici, prokazující, že jste vynikající kandidát(ka). Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Poskytování vynikajícího zákaznického servisu a dosažení vysoké spokojenosti a věrnosti klientů.
  • Vybudování a udržení klientské základny cca 75 zákazníků.
  • Práce s klienty pro dosažení požadovaných sestřihů a stylů.
  • Podpora a prodej výrobků péče o vlasy.
  • Poskytování široké škály služeb, včetně střihů, barev, drdolů, foukání a voskování.

Příklad části vzdělání

Zde uveďte všechny získané stupně vzdělání a certifikace. Zároveň byste měli zmínit případná ocenění nebo vyznamenání. Pokud máte titul vyšší než bakalářský, můžete vynechat střední školu. Případně také můžete v životopisu vytvořit samostatný oddíl pro certifikáty. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • 2011–2012 Kadeřnická akademie STAR STYLE, obor vlasový stylista Praha
  • 2007–2011 ISŠ Chvaletice, obor kadeřník a stylista Chvaletice

Příklad části dovedností

Vynikající životopis kadeřníka(-ice) by měl obsahovat řadu působivých dovedností, které váš zaměstnavatel od uchazeče očekává. Nezapomeňte uvést dovednosti specifické pro danou práci a působivou kombinaci měkkých a tvrdých dovedností. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Velmi dobré schopnosti v oblasti služeb zákazníkům
  • Technologie barvení a stříhání
  • Holení typu straight edge
  • Stříhání pomocí strojku
  • Stříhání nůžkami
  • Kreativní stříhání a styling

Co dělá kadeřník(-ice)?

Kadeřníci(-ice) jsou profesionálové ve službách zákazníkům, pracují s klienty za účelem dosažení jejich přání ohledně úpravy vlasů, přičemž provádí barvení, stříhání, ošetření a styling vlasů. Kadeřníci(-ice) mohou pracovat samostatně nebo jako členové týmu salonu. Pracují s klientem individuálně tak, aby porozuměli jejich přáním a potřebám a vytvořili individuální plány pro dosažení těchto cílů.

Napište životopis během 15 minut
Použijte profesionální a vyzkoušené šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, která zaměstnavatelé očekávají.
Napsat životopis