Vzor životopisu Manažerka

Příklad prověřeného životopisu, který vám získá vaši příští práci v roce 2024. Tento příklad životopisu Manažerka můžete upravit a vytvořit si vlastní životopis za pár minut. Stačí vyplnit podrobnosti, nový životopis si pak stáhnout a začít rozesílat přihlášky ještě dnes!
Upravit tento životopis

Jak napsat resumé pro pozici manažera

Resumé manažera by mělo zdůrazňovat schopnost uchazeče vést zaměstnance směrem k dosažení cílů společnosti. Vaše resumé by se mělo soustředit na vedoucí pozice a zdůrazňovat manažerské schopnosti a úspěchy. Uveďte momenty ve vaší kariéře, na které jste nejpyšnější, a vytvořte působivou sekci Dovednosti, která bude výkladní skříní vašich nejlepších manažerských dovedností. Manažeři by měli mít skvělé interpersonální komunikační dovednosti a další řadu dovedností úzce souvisejících s odvětvím a pozicí, o kterou se ucházejí. Pomocí jednoho z osvědčených resumé od CVapp.cz můžete vytvořit působivé resumé pro pozici manažera.

Příklad souhrnu profilu

Zdůrazněte zde své největší úspěchy a přednosti. Nezapomeňte použít co nejvíce působivých akčních sloves. Skvělý manažer je organizovaný a zvládá pracovat pod tlakem. Zdůrazněte zde své úspěchy a přednosti, na které jste nejpyšnější.

Příklad

Zkušená a motivovaná manažerka s řadou hodnotných zkušeností z odvětví a nadšením pro řízení. Orientace na výsledek a doložitelná úzká spolupráce s dalšími členy týmu na dosažení výsledků. Zkušenosti v maloobchodě i v pohostinství, schopnost efektivního řízení všech druhů provozů.

Příklad historie předchozích zaměstnání

Zde uveďte pracovní zkušenosti. Zaměřte se na nejrelevantnější a nejpůsobivější pozice a úspěchy. Nezapomeňte použít silná akční slovesa a zmínit konkrétní pracovní pozice. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Úspěšný lídr pracující na propagaci obchodu a jeho úspěchu
  • Vedení náboru a školení nových zaměstnanců.
  • Asistence se zpracováním mezd a distribucí výplatních pásek zaměstnancům.
  • Zajišťování úhledného a atraktivního prostředí obchodu, pomoc s přípravou výloh

Příklad sekce Vzdělání

Uveďte všechny diplomy a certifikáty. Určitě nezapomeňte uvést případná vyznamenání. Pokud máte vyšší než bakalářské vzdělání, můžete informace o středoškolském vzdělání vynechat. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • srpen 2007 – květen 2011                              DAMU Studie         Nákup
  • září 2003 – květen 2007                                Gymnázium           Kladno

Příklad sekce Dovednosti

Špičkové resumé manažera, jako je toto, by mělo zahrnovat řadu působivých dovedností, které zaměstnavatel od uchazeče očekává. Nezapomeňte si zkontrolovat popis pracovní pozice, o kterou se ucházíte, a uvést ve svém resumé všechny relevantní dovednosti. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Projektové řízení
  • Multitasking
  • Řešení problémů
  • Vynikající dovednosti v oblasti zákaznického servisu

Co dělá manažer?

Manažeři jsou lidé, kteří nesou odpovědnost za řízení společnosti a jejích funkčních složek. Od manažerů se očekává řízení zaměstnanců a práce na plnění mise a cílů společnosti. Mohou mít na starost celou společnost nebo oddělení velké společnosti. V závislosti na velikosti společnosti manažer může a nemusí být podřízen vyšší úrovni vedení. Hlavním cílem manažera je zvýšit úspěch a produktivitu společnosti zajištěním toho, aby soukolí společnosti dobře fungovalo. Aby byl manažer považován za dobrého, měl by zdůraznit své vůdčí schopnosti a schopnost vybudovat tým a řídit jeho práci. Přečtěte si více informací o tom, jak napsat působivé resumé pro pozici manažera.

Napište životopis během 15 minut
Použijte profesionální a vyzkoušené šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, která zaměstnavatelé očekávají.
Napsat životopis