Vzor životopisu Recepční

Příklad prověřeného životopisu, který vám získá vaši příští práci v roce 2024. Tento příklad životopisu Recepční můžete upravit a vytvořit si vlastní životopis za pár minut. Stačí vyplnit podrobnosti, nový životopis si pak stáhnout a začít rozesílat přihlášky ještě dnes!
Upravit tento životopis

Jak napsat resumé pro pozici recepční

Resumé recepční by se mělo zaměřovat na relevantní a působivé dovednosti a předchozí zaměstnání. Resumé by mělo uvádět vaši schopnost efektivně zvládat kancelářské a administrativní úkoly. Osoby na pozici recepční by měly být zdatné v poskytování optimálního zákaznického servisu. Měly by mít vynikající organizační schopnosti a zvládat multitasking. Zdůrazněte vaše pracovní zkušenosti, které co nejvíce souvisejí s administrativní prací, a zaměřte se na dovednosti specifické pro vaše odvětví. Pomocí jednoho z osvědčených resumé od CVapp.cz můžete vytvořit působivé resumé pro pozici recepční.

Příklad souhrnu profilu

Zdůrazněte zde své největší úspěchy a přednosti. Nezapomeňte použít co nejvíce působivých akčních sloves. Dobrý recepční je organizovaný a zvládá pracovat pod tlakem. Zdůrazněte zde své úspěchy a přednosti, na které jste nejpyšnější.

Příklad

Pracovitý a zkušený recepční s několika lety zkušeností jako nápomocný a bezproblémový zaměstnanec v rušném prostředí. Zkušenosti s vytvářením časových rozvrhů, sjednáváním schůzek, prodejem produktů a s poskytováním optimálního zákaznického servisu. Schopnost řídit recepci s jistotou a elegancí a zvládat přitom řadu administrativních úkolů. Rád se připojím k novému týmu lidí a pomohu jim jako pracovitý recepční zapálený pro věc.

Příklad historie předchozích zaměstnání

Zde uveďte pracovní zkušenosti. Pokud dosud žádné nemáte, uveďte akademické úspěchy, mimopracovní aktivity, stáže nebo zkušenosti, které z vás činí jedinečného a žádoucího uchazeče. Nezapomeňte použít silná akční slovesa a zmínit úspěchy související s konkrétní pracovní pozicí. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Uvítání klientů a poskytování informací a špičkového zákaznického servisu.
  • Vyřizování hovorů, shromažďování osobních údajů, řízení časových rozvrhů.
  • Poskytování informací o službách, lázeňských technologiích a nabízených produktech klientům a potenciálním klientům.
  • Dekorace prostoru recepce přispívající ke klidné a vlídné atmosféře lázní.

Příklad sekce Vzdělání

Uveďte všechny diplomy a certifikáty. Určitě nezapomeňte uvést případná vyznamenání. Pokud máte vyšší než bakalářské vzdělání, můžete informace o středoškolském vzdělání vynechat. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • srpen 2003 – květen 2005  Scholastika Praha
  • září 1999 – červen 2003  Gymnázium Nad alejí Praha Petřiny

Příklad sekce Dovednosti

Špičkové resumé pro recepční, jako je toto, by mělo zahrnovat řadu působivých dovedností, které zaměstnavatel od uchazeče očekává. Nezapomeňte si zkontrolovat popis pracovní pozice, o kterou se ucházíte, a uvést ve svém resumé všechny relevantní dovednosti. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Vynikající komunikační dovednosti
  • Znalost kancelářských technologií
  • Znalost kancelářských systémů
  • Plánování
  • Multitasking

Co dělá recepční?

Recepční jsou administrativní pracovníci, kteří v podnicích nebo kancelářích slouží jako první bod kontaktu. Vítají návštěvníky, vyřizují telefonní hovory a plánují schůzky nebo přijímají objednávky. Recepční obvykle mají řadu úkolů, mezi které může patřit asistence klientům, příjem pošty, zpracování plateb, organizace dokumentů a mnoho dalších administrativních úkolů. Aby mohl být uchazeč považován za skvělého recepčního, musí zdůraznit své vynikající organizační schopnosti a zvládání více úkolů najednou. Přečtěte si více informací o tom, jak napsat působivé resumé pro pozici recepčního.

Napište životopis během 15 minut
Použijte profesionální a vyzkoušené šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, která zaměstnavatelé očekávají.
Napsat životopis