Vzor životopisu Zdravotní sestra

Příklad prověřeného životopisu, který vám získá vaši příští práci v roce 2024. Tento příklad životopisu Zdravotní sestra můžete upravit a vytvořit si vlastní životopis za pár minut. Stačí vyplnit podrobnosti, nový životopis si pak stáhnout a začít rozesílat přihlášky ještě dnes!
Upravit tento životopis

Jak napsat životopis zdravotní sestry

Životopis kvalifikované zdravotní sestry by měl jasně odrážet odborné znalosti a zkušenosti kandidátky v oblasti ošetřovatelství. Váš životopis by měl obsahovat dobře sepsanou a přesvědčivou profilovou část, působivě shrnující vaše dovednosti a úspěchy v ošetřovatelském oboru. Vaše historie zaměstnání by měla klást zvláštní důraz na pozice ve zdravotnictví. Pokud máte i zkušenost s jinými významnými pozicemi, můžete je v životopisu uvést, zaměřte se ale hlavně na oblast ošetřovatelství. Je důležité používat výkonná akční slovesa, která výstižně sdělují vaše schopnosti a zkušenosti. Při popisu dřívějších pracovních rolí dbejte na stručnost, ale i popisnost. Klíčovým faktorem je i samostatný oddíl vzdělání a certifikátů. Můžete také vytvořit zvláštní oddíl certifikátů, licencí nebo jiných specializovaných ocenění, popř. je uvést v oddílu vzdělání. Inspirace některým z prakticky ověřených životopisů Resume.io a osvojení si těchto užitečných doporučení při tvorbě vlastního životopisu vám pomůže získat pozici zdravotní sestry, kterou hledáte.

Příklad shrnutí profilu

Zde vyzdvihněte své největší úspěchy a významné a významné atributy, které vyjadřují hodnotu, kterou jako zdravotní sestra přinášíte. V tomto krátkém, ale působivém souhrnu uveďte nejvýznamnější milníky své kariéry. Viz příklad obsahu níže.

Příklad

Empatická a angažovaná zdravotní sestra s 3letou praxí ve zdravotnictví. Nedávná absolventka, hledající využití svých vynikajících dovednosti a znalosti, k podpoře vaší nemocnice v roli zdravotní sestry. Vysoce oceňované dovednosti v poskytování optimální péče o pacienty a provádění všech léčebných postupů s citlivostí a důkladností. Orientace na řešení problémů, vysoká kvalifikace v efektivním řízení péče o pacienta a pozitivní spolupráce.

Příklad historie zaměstnání

Uveďte všechny pozice relevantní pro pozici zdravotní sestry. Pokud nemůžete uvést žádné zaměstnání, uveďte absolvované praxe nebo jiné zkušenosti s vazbou na zdravotnictví. Nezapomeňte používat působivá dynamická slovesa a uvést úspěchy specifické pro danou pozici, prokazující, že jste vynikající kandidát(ka). Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Práce v interdisciplinárním týmu za účelem poskytování optimální péče o pacienty podle svých nejlepších schopností.
  • Pomoc pacientů při příjmu a propuštění z nemocnice.
  • Pomoc sestrám a lékařům při provádění všech ošetření a každodenních protokolů.
  • Poskytování péče na v souladu se špičkovou reputací zdravotnického zařízení.

Příklad části vzdělání

Zde uveďte všechny získané stupně vzdělání a certifikace. Zároveň byste měli zmínit případné pochvaly nebo vyznamenání. Pokud máte titul vyšší než bakalářský, můžete vynechat střední školu. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • 2011–2013 UPOL, LF, mgr. intenzívní péče Olomouc
  • 2007-2011 Univerzita Pardubice, FZS, bc. všeobecná sestra Pardubice

Příklad části dovedností

Vynikající životopis zdravotní sestry, jako v tomto příkladu, by měl obsahovat řadu působivých dovedností, které váš zaměstnavatel od uchazeče očekává. Nezapomeňte uvést dovednosti specifické pro dané prostředí a působivou kombinaci měkkých a tvrdých dovedností v kontextu povinností zdravotní sestry. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Pozorná péče o pacienty
  • Výrazné dovednosti mezilidské komunikace
  • Dobrá schopnost týmové práce
  • Zkušenost s prací na traumatologii a JIP
  • Znalosti lékařské terminologie a postupů

Co dělá zdravotní sestra?

Certifikované zdravotní sestry jsou zdravotničtí profesionálové, kteří absolvovali studijní obor zdravotní sestra v příslušné zemi, nutný pro získání uznávané kvalifikace zdravotní sestry. Zdravotní sestry poskytují vysoce kvalitní péči o pacienty ve zdravotnických zařízeních, organizacích nebo v soukromých prostorách. Jejich posláním je poskytovat vynikající zdravotnickou péči a pomoc pacientům. Jejich povinností je kontrolovat záznamy pacientů a fyzicky posuzovat stav pacientů za účelem řešení jejich potřeb a problémů. Informují pacienty o jejich stavu a možnostech léčebných plánů. Obvykle pracují s lékaři a pod jejich dohledem a postupují podle podrobných léčebných plánů. Připravují místnosti a vybavení, udržují hygienické prostředí a připravují pacienty na procedury.

Napište životopis během 15 minut
Použijte profesionální a vyzkoušené šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, která zaměstnavatelé očekávají.
Napsat životopis