Vzor životopisu Účetní

Příklad prověřeného životopisu, který vám získá vaši příští práci v roce 2024. Tento příklad životopisu Účetní můžete upravit a vytvořit si vlastní životopis za pár minut. Stačí vyplnit podrobnosti, nový životopis si pak stáhnout a začít rozesílat přihlášky ještě dnes!
Upravit tento životopis

Jak napsat resumé pro pozici účetního

Resumé účetního by mělo zdůrazňovat schopnost uchazeče použít při finančních rozhodnutích analytické a jasné myšlení. Účetní by měl zdůraznit dovednosti naslouchání, které jsou důležité pro porozumění přáním a potřebám klienta.

Účetní by měli mít vynikající matematické a účetní dovednosti, které jim umožňují pracovat s čísly a rozpočty. Rovněž by měli být orientovaní na detail a být schopni přesně posoudit konkrétní situaci.

Špičkové resumé pro účetní by mělo prokazovat motivovaný přístup a schopnost efektivně analyzovat data. Použitím jednoho z osvědčených resumé z CVapp.cz a využitím těchto užitečných tipů pro tvorbu resumé učiníte na cestě k vysněné práci pořádný krok.

Příklad souhrnu profilu

Zdůrazněte zde své největší úspěchy a přednosti. Nezapomeňte použít co nejvíce působivých akčních sloves a informací specifických pro danou pozici. Účetní nesou odpovědnost za poskytování kvalitního finančního poradenství svým klientům.

Příklad

Certifikovaný účetní s pěti lety zkušeností v oblasti srovnávání účtů, účetní restrukturalizace a finančního plánování. Vysoce motivovaný profesionál s doložitelnou historií poskytování přesných výkazů a vysoce kvalitních služeb. Komplexní znalost všech aspektů účetnictví a finančního plánování. Obětavý lídr se schopností vést efektivní týmy s cílem dosáhnout zlepšení zisků.

Příklad historie předchozích zaměstnání

Uveďte všechny pracovní pozice relevantní pro pozici účetního. Nezapomeňte použít akční slovesa a zmínit konkrétní profesní úspěchy, které prokazují, že jste vynikajícím kandidátem.

Příklad
  • Správa účtů a analýza nákladů a příjmů.
  • Projekce budoucích trendů na základě analýz.
  • Řízení komplexního reportingu výdajů
  • Dohled nad správou všech firemních účtů
  • Zpracování mezd zaměstnanců a dalších hlavních aspektů finančních transakcí

Příklad sekce Vzdělání

Uveďte všechny diplomy a certifikáty. Určitě nezapomeňte uvést případná vyznamenání. Pokud máte vyšší než bakalářské vzdělání, můžete informace o středoškolském vzdělání vynechat.

Příklad
  • červenec 2017 – červenec 2017 Vysoká škola ekonomická Praha, inženýr New York
  • září 2006 – květen 2010 Vysoká škola ekonomická Praha, bakalář  Praha

Příklad sekce Dovednosti

Špičkové resumé pro účetní, jako je toto, bude zahrnovat řadu působivých dovedností, které zaměstnavatel od uchazeče očekává. Manažer náboru hledá účetního, který je motivovaný, pracovitý a má vynikající účetní dovednosti. Nezapomeňte uvést dovednosti specifické pro danou pracovní pozici.

Příklad
  • Interpersonální dovednosti
  • Nábor
  • Řízení
  • Vedení

Co dělá účetní?

Účetní pracují s klienty na určení nejlepších finančních rozhodnutí s ohledem na stávající rozpočet a životní plány. Pomáhají svým klientům určit ty nejlepší rozpočtové plány, penzijní plány a další důležitá finanční rozhodnutí. Účetní využívají svých odborných znalostí a profesních zkušeností a pomáhají klientům učinit ta nejchytřejší finanční rozhodnutí. Pomáhají klientům s důležitými životními kroky, jako je například koupě domu, spoření na školné nebo odchod do penze. Ideální kandidát vyniká kritickým myšlením a vynikajícími komunikačními dovednostmi, které mu umožňují činit ta nejlepší finanční rozhodnutí pro jeho klienty.

Napište životopis během 15 minut
Použijte profesionální a vyzkoušené šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, která zaměstnavatelé očekávají.
Napsat životopis