Vzor životopisu Programátorka

Příklad prověřeného životopisu, který vám získá vaši příští práci v roce 2024. Tento příklad životopisu Programátorka můžete upravit a vytvořit si vlastní životopis za pár minut. Stačí vyplnit podrobnosti, nový životopis si pak stáhnout a začít rozesílat přihlášky ještě dnes!
Upravit tento životopis

Jak napsat resumé pro pozici programátora

Resumé programátora by mělo zdůrazňovat schopnost uchazeče efektivně vytvářet počítačový kód. Kvalitní programátor musí držet krok s nejnovějšími technologickými novinkami a počítačovými jazyky. Je důležité, aby resumé programátora organizovaným způsobem zdůrazňovalo vzdělání, odborné znalosti a relevantní zkušenosti uchazeče. Uchazeč by měl mít relevantní zkušenosti, které dokládají jeho schopnost efektivního programování počítačů. Použitím jednoho z osvědčených resumé z CVapp.cz a využitím těchto užitečných tipů pro tvorbu resumé učiníte na cestě k vysněné práci programátora pořádný krok.  

Zkušený a inovativní programátor zdatný ve vytváření počítačových kódů a efektivním řízení interních softwarových systémů. Zdatný ve spolupráci s designéry a producenty obsahu a ve vytváření kódu pro vícevláknové serverové aplikace. Zkušenosti s testováním a dokumentováním softwaru pro různé aplikace. Loajální týmový hráč a motivovaný profesionál. 

Příklad souhrnu profilu

Zdůrazněte zde své největší úspěchy a přednosti. Nezapomeňte použít co nejvíce působivých akčních sloves a informací specifických pro danou pozici. Zdůraznění klíčových předností a talentů dokládajících vaši kvalifikaci a úspěchy je zásadní. Viz příklad obsahu níže.

Příklad

Novátorská programátorka a internetová podnikatelka usilující o to, aby byl svět jednotnějším a propojenějším místem. Zdatná ve vývoji softwaru a práci s různými datovými strukturami.

Příklad historie předchozích zaměstnání

Uveďte všechny pracovní pozice relevantní pro pozici programátora. Nezapomeňte použít akční slovesa a zmínit konkrétní profesní úspěchy, které prokazují, že jste vynikajícím kandidátem. Viz příklad obsahu níže.

Příklad
  • Soustavné vedení vývoje, který lidem pomůže tvořit, sdílet a objevovat novými způsoby.
  • Přehled o aktuálním dění po celém světě s cílem nabízet lidem lepší způsoby a možnosti spojení
  • Vývoj a zlepšování programů pro zvýšení přesnosti a snížení nákladů.
  • Vypracovávání strategií k zajištění souladu s novými standardy.

Příklad sekce Vzdělání

Uveďte všechny diplomy a certifikáty. Určitě nezapomeňte uvést případná vyznamenání. Pokud máte vyšší než bakalářské vzdělání, můžete informace o středoškolském vzdělání vynechat.

Příklad
  • srpen 2002 – červen 2004 ČVUT, Fakulta IT Praha
  • září 1998 – květen 2002 Gymnázium Beroun Beroun

Příklad sekce Dovednosti

Špičkové resumé programátora, jako je toto, bude zahrnovat řadu působivých dovedností, které zaměstnavatel od uchazeče očekává. Viz příklad obsahu níže!

Příklad
  • Počítačové programování
  • Správa databází
  • Vývoj produktů
  • Networking

Co dělá programátor?

Programátoři se specializují na psaní kódu v počítačovém jazyce, jako je například Java. V podstatě píší instrukce pro počítač, aby poskytl určitý výstup a fungoval správně. Programátoři se spoléhají na programy vytvořené softwarovými vývojáři a inženýři a převádějí tyto programy do kódu, který počítač přečte. Ideální uchazeč má vynikající znalosti počítačových programovacích jazyků a počítačových informačních systémů.

Napište životopis během 15 minut
Použijte profesionální a vyzkoušené šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, která zaměstnavatelé očekávají.
Napsat životopis