1. Úvodní stránka
  2. Blog
  3. Anna Muckerman
Anna Muckerman

Anna Muckerman

Novinářka na volné noze posedlá výzkumem a psaním. Ráda pomáhám ostatním najít ideální práci tím, že nabízím tipy pro tvůrčí psaní a podrobný pohled na přijímací proces v daném odvětví. Vždy hledám neodhalený příběh a nejlepší způsob, jak ho vyprávět, přičemž většina mé práce se zaměřuje na profily, kuchyni a kulturu. Mé články vycházejí v denících The Washington Post, The Baltimore Sun a BBC. Když zrovna nepíšu, ráda natáčím videa, učím se jazyky a poznávám méně známá místa.
Jak přijmout pracovní nabídku + kopírovatelné vzory
  • Article
  • Pracovní pohovor
  • 10 min. čtení

Jak přijmout pracovní nabídku + kopírovatelné vzory

Čím začít motivační dopis (2024)
  • Article
  • Životopisy
  • 15 min. čtení

Čím začít motivační dopis (2024)

 Funkční formát životopisu: Ukázky, tipy a šablony zdarma
  • Article
  • Životopisy
  • 10 min. čtení

Funkční formát životopisu: Ukázky, tipy a šablony zdarma

Průvodní e-mail
  • Article
  • Motivační dopis
  • 13 min. čtení

Průvodní e-mail

Klíčová slova v životopisu
  • Article
  • Životopisy
  • 12 min. čtení

Klíčová slova v životopisu

Měkké dovednosti do životopisu
  • Article
  • Životopisy
  • 17 min. čtení

Měkké dovednosti do životopisu

Jak nahrát životopis na LinkedIn (3 způsoby)
  • Article
  • Životopisy
  • 6 min. čtení

Jak nahrát životopis na LinkedIn (3 způsoby)

Silné stránky v životopisech
  • Article
  • Životopisy
  • 9 min. čtení

Silné stránky v životopisech

Nejlepší evropská města pro čerstvé absolventy vysokých škol (studie portálu CVapp.cz)
  • Article
  • Kariérní prostředky
  • 24 min. čtení

Nejlepší evropská města pro čerstvé absolventy vysokých škol (studie portálu CVapp.cz)

Strana 1
Tato webová stránka používá soubory cookie ke zlepšení uživatelské zkušenosti a provádění analýz a marketingu. Používáním našich webových stránek souhlasíte se všemi soubory cookie v souladu s našimi podmínkami Zásady používání souborů cookie and Zásady ochrany osobních údajů.
Souhlasím s používáním cookies